Betingelser

Salgs og leverings betingelser

Fortrydelsesret:

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du modtog din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives ved mail: kim@jkmodel.dk, tlf: 26114088 eller henvendelse i butikken.
I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.
Du må afprøve/se på varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen incl forsendelse til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Beskrivelse af produkterne

Tekst, og ikke mindst billederne, er en vigtig del af beskrivelsen. Du skal derfor nærlæse teksten og studere alle billeder grundigt, så du ikke kommer til at købe noget, der ikke lever op til dine forventninger.
Hvis du modtager en vare, der ikke svarer til beskrivelsen på auktionssiden, er det muligt at returnere den. Se under punktet “Fortrydelsesret” ovenfor for yderligere informationer.

Levering

JK Model sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager indenfor 2-8 hverdage fra bestillingsdatoen.
Forventet leveringstid 1 – 2 Dage.
Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering.

Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. JK Model kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.
I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender JK Model naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. JK Model tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Du kan også vælge at afhente dine varer i butikken på Silkeborgvej.

Reklamationsret

JK Model yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles JK Model indenfor rimelig tid.

Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder JK Model returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

JK Model
Klitrosevej 8
8200 Aarhus N

Email: kim@jkmodel.dk

Tlf. 26 11 40 88
Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og JK Model har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Persondatapolitik

For at kunne indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos JK Model og opbevares op til 5 år, hvorefter de slettes.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.togauktion.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Betaling

Bankoverførsel skal ske til nedenstående konto: (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)

Jutlander Bank

Registreringsnummer: 9838

Kontonummer: 2070722359

International:
IBAN: DK0298522070722359
BIC/Swift: JUTBDK21

MobilePay 2611 4088

JK Model forbeholder sig ejendomsretten over det købte til dette er betalt fuldtud.