Nyttig info

Sådan kommer du i gang:

Hvis du vil byde på auktionerne, skal du som det første oprette dig som bruger. Det gør du på Min konto-siden. Du skal blot indtaste din e-mail-adresse. Derefter vil du få tilsendt et auto-genereret brugernavn og password. Nu kan du logge ind på Min Konto-siden, hvor du finder følgende funktioner:

Kontrolpanel: Virker som “forside” for Min Konto.
Alle ordrer: En oversigt over de auktioner, du har vundet.
Downloads: Ikke aktuel på Togauktion.
Adresser: Din faktura- og leveringsadresse. Vi anbefaler, at du udfylder dem som noget af det første. De kan dog også udfyldes under Check ud-processen, når du har vundet en auktion.
Konto detaljer: Her indtaster du dit for- og efternavn.  Det er også her, du kan ændre dit password.

Undersider til Min Konto
Min aktivitet: 
En oversigt over de auktioner, du deltager i, og hvor meget du har budt.
Min overvågningsliste: En oversigt over de auktioner, du har tilføjet til overvågningslisten.

Beskrivelse af produkterne

Tekst, og ikke mindst billederne, er en vigtig del af beskrivelsen. Du skal derfor nærlæse teksten og studere alle billeder grundigt, så du ikke kommer til at købe noget, der ikke lever op til dine forventninger.

Hvad er proxybud (automatisk bud)?

Et lille tænkt eksempel:

Startbud er 1 krone, men du er villig til at give op til 20 kroner. Du indtaster 20 (eller bruger + knappen på siden) og trykker på Byd. Du vil nu være højestbydende med et bud på 1 krone.

Kommer der på et tidspunkt en ny byder, som byder 5 kroner, stiger dit bud automatisk til 6 kroner, og du vil stadig være højestbydende. Hvis den nye byder derimod afgiver et bud på 25 kroner, er vedkommende højestbydende med et bud på 21 kroner. Du kan herefter vælge at forøge dit maksimale bud, hvis du ønsker det. Dette kan du også gøre når som helst, før du bliver overbudt.

Kan jeg annullere et bud?

Ja, men kun hvis du kommer til at afgive et for højt maksimalt bud ved et uheld. I så fald skal du hurtigst muligt kontakte os på kontakt@togauktion.dk med følgende oplysninger:

Dit brugernavn
Navn på eller link til den pågældende auktion
Hvilket budbeløb, der skal slettes

Skal der betales gebyrer?

Nej, kun fragt på DKK 65,00 uanset antal vundne auktioner. Du kan også vælge at hente din(e) vare(r) i butikken og dermed spare fragten. Du kan vælge imellem disse to muligheder i Check ud.

Hvordan betaler jeg, hvis jeg har vundet én auktion?

Når du har vundet en auktion, modtager du en faktura med et link (betaling eller payment) til check ud. Her kan du angive, om du vil betale enten med bankoverførsel til Jutlander Bank, med MobilePay på din mobil eller betaling i butikken og afslutter med at klikke på Afgiv ordre-knappen. Derefter udfører du betalingen på din netbank eller mobil. Husk at anføre dit fakturanummer som reference.

Hvordan betaler jeg, hvis jeg vinder mere end én auktion?

I dette tilfælde modtager du en faktura for hver vundet auktion. Du skal gennemføre proceduren for valg af betalingsmetode for hver faktura og endelig ordreafgivelse. Vi vil derefter gå ind og danne og fremsende en samlet faktura til dig. De fakturaer, der ikke længere er relevante efter denne proces, bliver slettet, så kun den samlede fremgår i din ordreoversigt.

Hvad sker der, hvis jeg ikke kører min(e) auktion(er) igennem Check Ud eller ikke betaler?

I så fald får du i første omgang en lille venlig reminder via e-mail. Reagerer du ikke på denne inden for 5 dage, overføres varen/varerne til næste auktion.
Reagerer du inden opstarten på næste auktion, er det stadig muligt at gennemføre din bestilling (man kan jo blive ramt af sygdom eller nedbrud på internetforbindelse).
Reagerer du ikke inden opstarten på næste auktion, bliver din brugerkonto spærret, og din IP-adresse bliver blokeret. Mener du, at du har en gyldig grund til ikke at have kunnet reagere, kan udelukkelsen appelleres til admin@togauktion.dk

Videresælger Togauktion mine kontaktoplysninger?

Nej.